Kuttut har nå flyttet nettbutikken sin til facebook.

 

Hvis du vil vite litt om hvordan du handler der, så vil jeg fortelle om det litt lenger ned på denne siden, men hvis du vet hva dette dreier seg om og vil fortsette rett til siden vår, så kan du klikke her.

 

 

Hvordan handle hos oss

 

1: Bli medlem

 

Når du først går inn på siden vår, vil du se dette bildet.

 

For å bli medlem, trykk på "bli medlem av gruppen" øverst til høyre i bildet.

 

 

2: Se våre produktkategorier

 

Når du har blitt godkjent som medlem, så kommer du til siden under, og derifra kan du gå inn på hva vi selger ved å trykke på "bilder"

3: Se hva vi selger

 

Når du har trykket på "bilder" vil du få frem en side som vist under her.

Der kan du scrolle nedover for å se de forskjellige kategoriene, og hvis du finner noe du synes virker interessant, kan du klikke deg inn på den spesifikke kategorien.

La oss gå inn på "Figurer" ved å klikke på den.

 

4: Velg hva du vil kjøpe

 

Når du har klikket deg inn på denne kategorien, vil du få frem en i noen tilfeller lang liste med produkter. For å se de forskjellige kan du scrolle deg nedover siden.

I dette tilfellet skal vi kjøpe en Bamse-figur :)

Da klikker vi på Bamse-figuren.

5: Kjøp produktet

 

Nå er du inne på selve produktet, og i kommentarfeltet til høyre kan du skrive hvor mange du vil ha av dette produktet. Som du kan se her så har allerede 2 stk kjøpt Bamse. Når en av oss skriver "OK" så betyr det at vi har registrert at du vil ha (i disses tilfellene) 4 stk Bamse-hoder, og vi har lagt det i en pose hos oss. Skulle det oppstå problemer, som f.eks at vi blir utsolgt, vil vi opplyse om det i det samme feltet.

 

Skal du kjøpe andre produkter, så er det bare å gå tilbake til kategoriene våre, og kjøre samme prosedyre.

 

6: Når du er ferdig med å handle

 

Når du har handlet ferdig og vil betale, så kan du sende meg en "PM" eller Privat melding som det heter. Hvis du holder markøren over navnet mitt (Thomas Våge) vil det dukke opp et valg som vist under der det står send melding. Trykk på den, og skriv deretter meldingen om at du er ferdig med å handle. Jeg regner sammen hvor mye du skal betal, og om du skal ha det tilsendt, så blir det porto i tillegg.

Deretter sender jeg deg en melding tilbake med sum og kontonummer.

Skal det sendes, så spør jeg også om adressen.

Henter du det selv vil du få adressen opplyst om du ikke allerede vet den.

 

En "PM" kan jo også brukes til andre spørsmål også, som for eksempel når det er ting du lurer på om vi vil ta inn igjen, helt nye ting, eller om det i det hele tatt er noe du lurer på. :)